Чому потрібно вибирати автокилимки ЕВА?

автокилимки ЕВА

Нове покоління технологічних автокилимків

EVA або Ethylene-Vinyl Acetate — це полімер нового покоління, який перевершує альтернативи гумі та велюру в усіх аспектах.

Завдяки комірчастій структурі матеріал EVA затримує всілякі забруднення всередині клітин – це означає, що підлога автомобіля захищена від води, пилу, піску, льоду, снігу та бруду протягом 4 сезонів.

EVA килимки з полімеру, що містить понад 65% вінілацетату найвищої якості, не пропускають і не вбирають рідини, гіпоалергенні , нетоксичні та не мають запаху (що є величезним плюсом, особливо після входу в автомобіль, який стояв на сонці). ). Крім того, етиленвінілацетат відомий своєю довговічністю, стійкістю до стирання та легкістю (набір із 4 килимків важить приблизно 1,2 кг , що в середньому в п’ять разів легше набору гумових килимків).

Ми виробляємо килимки EVA тільки з матеріалів найвищої якості, які успішно пройшли випробування на міцність і експлуатаційні характеристики. Твердість полімеру EVA, який ми використовуємо за методом Шора = 60, що гарантує, що килими стійкі до стирання , довговічні та стійкі до перепадів температур від -50 до +50 градусів за Цельсієм. Сніг, дощ, бруд або хімікати, які використовуються взимку – вони витримають все в цьому діапазоні температур, не змінюючи своїх властивостей.

Поділ кожного килимка, виробленого під брендом EVA Rugs, виготовлений з поліпропілену з такими ж фізико-хімічними параметрами, як і буксирні ремені – це означає, що окрім мега-міцності, матеріал адаптований для використання в бруді, бруду та пилу.Ева автокилимки 1

ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ КОНКРЕТНОГО АВТО

«Кожен міліметр має значення» – це наш девіз, тому що кожен набір килимків EVA виготовляється індивідуально на нашому заводі у Варшаві на основі підібраних вручну шаблонів підлоги, які забезпечують максимально можливе покриття підлоги та унікальний і красивий зовнішній вигляд.

Насправді це означає, що ми вручну вимірюємо підлогу кожного наявного автомобіля з особливою точністю та ретельністю, враховуючи всі особливості (ми робимо 3D-збіг у випадках багаторівневості та нерівностей) і деталі кожного автомобіля (напр. марка, модель, тип кузова, рік випуску, коробка передач тощо). Ось чому наші килимки EVA (захищають до 98% підлоги) підходять НАБАГАТО краще, ніж оригінали від виробника автомобіля, які захищають до 60-70% підлоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  ВПФ "ЛИТМАШ»: Ваш надежный поставщик цветного металлопроката в Украине

ОРИГІНАЛЬНІ ПРОБКИ ТА СИСТЕМА КРІПЛЕННЯ

На кожен килимок EVA, який ми коли-небудь виготовляли, ми встановлюємо лише ОРИГІНАЛЬНІ стопори (використовуються виробниками автомобілів), які на 100% сумісні з оригінальними кріпленнями в підлозі. Кожна марка та модель автомобіля має унікальну підлогу (іноді фейсліфти мають інше розташування та тип кріплень) – тому, знімаючи розміри підлоги, наші команди шаблонів перевіряють сумісність кожного стопора з конкретною моделлю автомобіля, враховуючи всі деталі.

Іноді на підлогах деяких автомобілів (Хонда, Мерседес, Тойота і т.д.) є кріплення тільки з боку водія – в таких випадках кожен килимок посилений системою вшитих липучок, які запобігають зсуву килимків під час руху .

Пам’ятайте, що правильно підібрані та встановлені стопори – це перш за все безпека водія та пасажирів – неправильно закріплений водійський килимок може стати причиною відсутності доступу до гальма/зчеплення та можливих аварій. Вибираючи наш товар, ви можете бути впевнені, що килимки не будуть рухатися під час руху.

СПРАВЖНЯ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Ми віримо, що кожен автомобіль має свій характер і неповторний стиль – з килимками EVA ви маєте можливість підкреслити це найбільш функціонально та естетично. Тому ми пропонуємо 200+ колірних комбінацій у конфігураторі килимків на офіційному сайті.

Режим «Майстер» в нашому інтернет-магазині – це не тільки вибір свого набору. Перш за все – це інструмент, завдяки якому ви можете підібрати колір своїх килимків до кольору автомобіля, салону, сидінь, кокпіта або інших елементів, створюючи автентичний і унікальний дизайн.Ева автокилимки 2

Пропоновані кольори килимів:

чорний
Вершковий
Графіт
Шоколад

Пропоновані кольори обробки:

чорний
Графіт
Срібло
Шоколад
Мідь
Помаранчевий
Червоний
лимонний
Бордовий
Чорниця
Бузок
Рожевий
Вапно
Хакі
Малахітові
Чабровий
Вершковий

Крім вибору кольорів, є можливість замовити водійський килимок без «язичка» для опускання лівої ноги, що захищає зону підніжки (УВАГА: в стандартній версії завжди є язичок).

РОМИКИ ЧИ СОТИ?

Однією з унікальних особливостей килимків EVA є здатність утримувати до 1 літра рідини в кожному килимку без розливання в салон автомобіля. Це можливо завдяки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Довідка про сімейний стан: важливий документ для тих, хто перебуває за кордоном

унікальній комірчастій структурі – майже 750 комірок у формі ромба або близько 1200 комірок у формі стільників служать мікрорезервуарами для бруду, пилу та води, які забруднюють підлогу автомобіля.

І діамантові, і стільникові килимки виготовлені з матеріалу EVA з однаковим співвідношенням етилену, вінілу та ацетату, що гарантує однакові фізико-хімічні та експлуатаційні властивості.

У чому різниця між формами?⠀

Відмінність полягає в тому, що стільники:

Вони в середньому на 0,5-1 мм глибші та мають гостріші краї, що дозволяє їм збирати та зберігати приблизно на 20% більше води, пилу та бруду порівняно з діамантами.
Вони менші за довжиною і шириною кожної комірки, тому килими такої форми мають в середньому на 300-550 осередків більше, ніж килими з ромбами.

Ева автокилимки 3

ПІДСИЛЕННЯ ЗОНИ ПІД П’ЯТКОЮ ВОДІЯ

Незважаючи на те, що етиленвінілацетат є дуже міцним матеріалом, щоб продовжити термін служби водійського килимка в перспективі 6-8 років, ми додаємо в кожен комплект 1 з 3 підп’ятників, щоб додатково зміцнити область під п’ятою водія, бо це місце найшвидше зношується.

Алюмінієвий підп’ятник з гумовими вставками – НЕ В НАЯВНОСТІ ⠀

Він має прекрасний гоночний стиль ⠀⠀⠀
Він незрівнянно довговічний
Має гумові вставки для запобігання ковзання стопи

Подушечка з EVA:⠀ ⠀⠀

Виготовлена ​​з додаткового шару матеріалу EVA ⠀⠀⠀
Він у тій же колірній комбінації, що й обраний набір килимків
Є можливість замовити підп’ятник зі збільшеними розмірами

Гумовий підп’ятник (TPE):

Виготовлені з термопластичного еластомеру, який ефективно усуває ковзання стопи
Зносостійкий, має діелектричні властивості, не піддається корозії
Він гнучкий, тобто повторює форму килимка
Колір обробки: чорний

ОЧИЩЕННЯ

Килимки EVA дуже легко чистити та доглядати, адже вони не вимагають тривалого та дорогого «догляду». Для чищення осередків килимів добре придбати мийку високого тиску (типу Karcher), яка полегшить і покращить роботу. Однак, якщо ми не маємо його в своєму розпорядженні, звичайний садовий шланг також підійде.

Ева автокилимки 4

Матеріал EVA є міцним полімером, тому килимки можна прати, не боячись пошкодити . Весь процес прання займає максимум 5-6 хвилин. Якщо килими не забруднені брудом, знадобиться навіть менше 3 хвилин, щоб ретельно струсити пил, пісок або землю, що накопичилися всередині клітин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  Як скласти резюме крок за кроком. Керівництво 2022

ЧОМУ EVA MATS?

З килимками EVA ви можете забути про:

Вода або бруд, що вбираються в штани та взуття восени/взимку
Запах вогкості у вашому автомобілі щоразу, коли ваші велюрові килимки мокрі, або запах гуми влітку
Складність зняття килимків без заливання брудом салону автомобіля
Труднощі з чищенням килимів
Погана стійкість килимів до морозів і високих температур
Брудна або залита підлога в машині

ЯК ВІДРІЗНИТИ СПРАВЖНІ КИЛИМКИ EVA ВІД ПІДРОБКИ?⠀⠀⠀

1. Офіційний гарантійний сертифікат – на кожен вироблений нами комплект килимків надсилається Сертифікат з номером замовлення, датою продажу та підписом особи, відповідальної за якість товару.

2. Етикетка EVA Авто Килим . У порівнянні з приватними продавцями, які продають дешеві китайські підробки, EVA Rugs є офіційною та чесною, тому ми з гордістю додаємо нашу марку до кожного виробленого набору.

При оформленні замовлення вкажіть наступні реквізити:

Марка автомобіля (наприклад, BMW)
Модель автомобіля (наприклад, X5)
Рік випуску
Тип кузова (седан / універсал / купе / хетчбек / кабріолет / лімузин / позашляховик / позашляховик / мінівен / маленький автомобіль)
Модель кузова (наприклад, F15)
Тип приводу (передній / задній / 4×4)
Трансмісія (автоматична / ручна)

Незважаючи на це, будь ласка, надайте вибрані:

Колір килима (чорний, кремовий, графітовий, шоколадний) – з кодом #
Колір оздоблення (чорний / графітовий / сріблястий / шоколадний / мідний / помаранчевий / червоний / лимонний / бордовий / ягідний / бузковий / рожевий / салатовий / хакі / малахіт / волошковий / кремовий) – з кодом #
Тип підп’ятника (Без підп’ятника / Підп’ятник EVA в кольорах килимка / Алюмінієвий підп’ятник з гумовими вставками – НЕМАЄ / Гумовий (TPE) підп’ятник)

Купуючи цей товар, ви отримуєте набір килимків EVA з такими характеристиками:

Форма комірки: будь ласка, виберіть [ Ромби або стільники ]
Колір килимка: будь ласка, виберіть із запропонованих вище
Колір оздоблення: будь ласка, виберіть із наведених вище

Щиро дякуємо за інтерес до нашої пропозиції! Рекомендуємо вам відвідати наш офіційний сайт, де ви зможете легко оформити замовлення та дізнатися більше про наш продукт на нашому сайті https://evakovrik.best/.

Залишити коментар