Які характеристики паперових пакетів впливають на їх здатність зберігати свіжість харчових продуктів

ПАПЕРОВА УПАКОВКА

Оскільки паперові пакети для харчових продуктів зараз є на піку популярності в Україні, не завадить розібратися в їхніх особливостях. Загалом можна сказати, що крафт пакети можуть бути звичайними, а також стійким до впливу вологи та/або жиру. Зрозуміло, характеристики, як і виготовлення паперових пакетів різних видів матимуть відмінності.

Таким чином, вибираючи пакування для своєї продукції, ви повинні грамотно оцінити її особливості. Паперові пакети, які підходять для збереження свіжості одних харчових продуктів, не підійдуть для інших.

Паперові пакети для харчових продуктів: вибираємо з розумом

Характеристики паперових пакетів для харчових продуктів, які справді впливають на здатність даної упаковки зберігати свіжість вмісту різноманітні. Вони відрізняються відповідно до особливостей окремих харчових продуктів. Наприклад, якщо йдеться про свіжу випічку, будуть важливі здібності:

  • забезпечувати мікроциркуляцію повітря;
  • зберігати тепло усередині;
  • вбирати надлишок вологи, уникаючи утворення конденсату.

Це найпростіший різновид крафтового пакування, виготовлення паперових пакетів такого типу в Україні коштує зовсім недорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  VPS: Виртуальные пространства и особенности аренды виртуальных серверов

З іншого боку, «що дихає» пакування не підійде для зберігання кави, чаю та спецій протягом тривалого часу. Тут на допомогу прийдуть фольговані пакети, а також варіанти із прошарком із поліетилену, які можна придбати через сайт компанії «Тера Пласт»: https://teraplast.com.ua/ua/g18896400-bumazhnaya-upakovka.

Плюси виготовлення паперових пакетів в Україні

Варто згадати, що незалежно від особливостей окремо взятих різновидів паперових пакетів є одна характеристика, яка однакова для всього пакування харчових продуктів. Зрозуміло, йдеться про санітарно-гігієнічний дозвіл. Зрештою, потрібно бути впевненим, що в процесі виготовлення були використані безпечні для здоров’я матеріали, які не заражені хвороботворними бактеріями та мікробами. Особливо, якщо упаковка потрібна для фасування готової продукції, яка надалі не піддаватиметься додатковій термічній обробці.

Хоча на ринку багато закордонної продукції, в Україні краще обирати товари вітчизняного виготовлення. Такі пакети обійдуться значно дешевше, плюс – буде простіше проконтролювати їхню якість.

Залишити коментар